Tasoitus- ja maalaus­­työt

Palvelumme

Palvelumme kattavat kipsilevyllä olevan seinän tekemisen valmiiksi pinnaksi asti. Tuomme tullessamme kaikki urakassa tarvittavat työvälineet sekä materiaalit. Työn aikana viestimme avoimesti työmaan yhteyshenkilöiden käyttöön luodun WhatsApp-ryhmän avulla. Jätämme jälkeemme moitteettomat pinnat sekä siistin työmaan. 

Työmme vaiheet

Tasoitus

Teemme tasoitustyöt Apla-Tech -kalustolla valmistasoitetta käyttäen. Menetelmämme on pölytön ja se mahdollistaa työn myös ilman vesipistettä olevissa kohteissa - tarvitsemme ainoastaan 16A voimavirran. 

Nauhoitus, saumatasoitus sekä ylitasoitus hoituvat yhdellä ja samalla koneella, jolloin työ on tehokasta ja nopeaa. Jopa 20 metrin ulottuvuuden ansiosta työ on helppoa myös eritasoisissa rakennuksissa.

Hionta

Suoritamme hionnan kotimaisilla Mirka® LEROS -varsihiomakoneilla. Hionnan pölyhaitat on minimoitu HEPA-suodattimilla varustetuilla koneellisilla pölynpoistojärjestelmillä.

Maalaus

Toteutamme pohja- sekä pintamaalauksen ruiskumaalauksella tasalaatuisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Raportointi

Tarkistamme työmme lopputuloksen urakkakohtaisen tarkistuslistan perusteella. Dokumentoimme kohteen kuvaamalla ja toimitamme työn tilaajalle valokuvilla varustetun loppuraportin.

Pyydä tarjous

Saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen, jonka päälle ei tule piilokuluja. 


    Liitä pohjapiirros (pdf)

    Liitä leikkauskuva (pdf)    Nettisivut toteutti 
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram